Terapije za telo - Hiša Lepote New You

TERAPIJE ZA TELOOdpravite maščobo in učvrstite vaše telo

Rezultati, ki jih lahko dosežete s pomočjo LPG lipomasaže:

  • preoblikovanje telesa
  • odprava maščobnih oblog na točno določenih mestih
  • izboljšanje videza celulita
  • učvrstitev kože
  • odprava težkih in bolečih nog
  • izločanje toksinov iz telesa

HITREJŠE ODPRAVLJANJEMAŠČOBNIH OBLOG

Adipociti so maščobne celice, ki so naravno prisotne in nujne v našem telesu. Zaradi nepravilnega prehranjevanja, stresa in drugih zunanjih dejavnikov se njihov volumen poveča, kar vidimo kot nezaželjene maščobne obloge. LPG terapije stimulirajo adipocite in aktivirajo naravno sproščaje maščobe, tudi tiste, ki je niste uspeli odstraniti s telovadbo in dijeto.

ZMANJŠANJE ALI ODPRAVACELULITA

Skoraj 90% žensk se spopada s celulitom. Povečane maščobne celice pritiskajo na vezivno tkivo in tvorijo videz pomarančne kože. Istočasno je slabša prekrvavitev kože in v telesu zastajajo toksini. Tudi najbolj suhe in atletske ženske se lahko spopadajo s temi težavami.

UČVRSTITEV KOŽE

Zaradi pogostega nihanja teže, nosečnosti, zrelih let ter drugih dejavnikov, koža počasi izgublja na svoji toničnosti in prožnosti. Poskrbimo, da naši koži privoščimo in povrnemo naravno prožnost in lepši izgled tena kože.

PREOBLIKOVANJE TELESA

Predeli telesa so med seboj pogosto asimetrični, kar lahko vpliva na naš celosten izgled. Najbolj prizadeta območja so na splošno pas, trebuh, stegna in predvsem predel okoli zadnjice.

ODPRAVA BOLEČIHIN TEŽKIH NOG

Simptomi, kot so težke, boleče noge ali otekle noge ter gležnji so posledica slabe prekrvavitve v telesu. S terapijo vplivamo na izboljšanje limfnega obtoka.

ŽELIM BREZPLAČNI NASVET

NAROČI SE

Instagram utrinkiSledite nam