Profesionalno ličenje za različne priložnosti - Hiša Lepote New You

PROFESIONALNO LIČENJE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI

Ker se zavedamo, da je ličenje včasih tudi malce bolj zahtevno oz. glede na namen potrebno, da je še toliko bolj poseben, obstojen in edinstven vam ponujamo ličenje za različne priložnosti. V našem meniju najdete:

  • Re-touch make up (Primeren, kadar tekom dneva rabite le hitro osvežitev in obnovitev vašega make-upa. Zelo uporaben po izvajanju kakšnih obrazih masaž)
  • Dnevni make up (Primeren kadar potrebujete nežen a hkrati obstojen make up, ki bo kos vsem vašim dnevnim aktivnostim)
  • Večerni ali priložnosti make up (Primeren kadar potrebujete poseben, bolj poudarjen in hkrati zelo obstojen make up kot so npr. zabave, plesi, slavnostne prireditve, poročne priče, itd..)
  • Poročni make up – Make up je namenjen bodočim nevestam, ki si želijo, da bo njihov make up prav takšen kot so si ga same zamislile. Zato vsem nevestam pri poročnem ličenju namenimo prav posebno pozornost. Pred poroko se izvede probni make up, ki je prilagojen željam in osebnosti posameznice in izriše se »Face chart« karta, kjer se zabeleži vse izdelke, kateri so bili uporabljeni. Posebnost poročnega make upa pri je, da nevesta dobi poleg ličenja še izdelke MUD v višini 49 EUR.

ŽELIM BREZPLAČNI NASVET

NAROČI SE

Instagram utrinkiSledite nam