Oblikovanje naravnih obrvi – Neyes Brows

admin /

PREDSTAVLJAMO VAM NAJNAPREDNEJŠO METODO OBLIKOVANJA OBRVI NEYES BROWS

Popolnoma oblikovane obrvi dodajo vašemu obrazu posebno lepoto in poudarijo vaše oči, da zažarijo. Ne glede na to kakšen tip obrvi imate, skromne ali bolj voluminozno poraščene, so svetle ali temne, s profesionalnim oblikovanjem obrvi Neyes Brows in prilagojenimi izdelki za nego Neyes Brows boste izpopolnili vaš slog obrvi.

Popolno naravne, naravno popolne.

Gre za zelo podrobno dodelan postopek, katerega cilj je, da se vaše naravne obrvi rehabilitirajo, ter da postanejo naravno take, kot si jih želite vi in so hkrati najbolj optimalne za vaš obraz. Posebej za vas se opravijo meritve obraza, na podlagi katerih se ustvari personalizirana šablona. S tem dosežemo idealne obrvi za vas.

„Metoda NEYES Brows je oblikovanje NARAVNIH obrvi“

Zakaj je prav metoda NEYES BROWS prava izbira?

  1. Ker cenimo naravno lepoto in smo ji zvesti pri vsem, kar počnemo
  2. Postopek je ekskluziven, kar pomeni, da je prilagojen vam osebno, torej personaliziran (ni vnaprej pripravljenih šablon, temveč še vaša pripravi osebo po posvetu in pregledu)
  3. Strokoven pristop z osebnim svetovanjem
  4. Metoda je neagresivna, ni bolečin, ni oteklin, kar omogoča, da lahko opravite oblikovanje in urejanje tudi med tekom dnevnih obveznostmi (npr. brez težav takoj odidete v družbo ali po vsakdanjih opravkih)

Postopek oblikovanja po metodi NEYES BROWS:

  1. Posvet s stranko
  2. Čiščenje
  3. Barvanje
  4. Urejanje (voskanje, nitkanje, fino delo s pinceto, merjenje)
  5. Oblikovanje obrvi (oblikovanje oblike obrvi glede na obraz in želje stranke)
  6. Oblikovanje personalizirane šablone glede na zarisano obliko obri , ki jo prejmete za osebno uporabo

Ker nam je varnost in kakovost opravljene storitve na prvem mestu, pri postopku uporabljamo le vrhunske materiale ( voski, barve, nitka, … ), izdelani ekskluzivno za Neyes Brows tretmaje. Vsi voski katere uporabljamo so vrhunske kakovosti ter prilagojeni posameznim tipom kože, kar nam omogoča, da izbiro prilagodimo glede na tip kože, tako da so primerni tudi za vse tiste, ki imate zelo občutljivo in tanko kožo.

Prvi obisk traja približno eno uro, saj se opravi posvet s stranko, ki vključuje merjenje, določitev prave barve in oblike obrvi in izrez personalizirane šablone. Naslednji obisk za obnovitev priporočamo v povprečju približno 1x mesečno oz. na mesec in pol glede na hitrost rasti vaših obrvi. Obnove oz. korekture obrvi trajajo nekje med 30 – 45 minut.

Pri Neyes Brows metodi oblikovanja obrvi je vsak korak dodelan do podtankosti.

V galeriji si lahko ogledate slike rezultatov dela po metodologiji Neyes Brows.

Oglejte si celotni postopek oblikovanja obrvi po metodi

POSEBNA AKCIJA: OBLIKOVANJE OBRVI PO METODI NEYES BROWS
V FEBRUARJU KAR 15% CENEJE

Z veseljem vas obveščamo, da smo v naš asortima storitev upeljali tudi novo in najnaprednejšo metodo oblikovanja naravnih obrvi. Gre za povsem neinvazivno, varno in naravno metodo oblikovanja vaših obrvi, s katerimi boste zasijali in dodali piko na i vašemu celotnemu izgledu.

V mesecu februarju vam ponujamo kar 15% popusta na vse storitve Neyes Brows. Če se tudi vi spopadate s težavami pri oblikovanju vaših obrvi oz. si želite lepše oblike, je pravi čas, da nas obiščete in izkoristite odlično priložnost za vaše popolne obrvi.