Nega rok in nog

Nega rok in nog

admin /

Pedikura

Negovano stopalo zagotovi stabilen, lahkoten korak na vaših poteh. Pomembnost nege stopal so se zavedale že stare civilizacije.
S pedikuro poskrbimo za nego stopal, ki so danes še posebej obremenjene.
Pete in blazinice prstov so največkrat suhe, grobe in razpokane. Da bi preprečili takšne posledice in imeli zdrav in lep izgled, si moramo redno negovati stopala in nohte.
S kvalitetno pedikuro povrnemo stopalom mehkobo, odstranimo obnohtno kožico in uredimo nohte. Z masažo stopal jim povrnemo svežino. Zaključimo z lakiranjem nohtov. Za vzdrževanje negovanih nog in nohtov, priporočamo obisk na 2-3 tedne.

Manikira

Lepe in urejene roke izražajo vaše osebnostne lastnosti, kot so urejenost in samozavest. So vaše pri osebnih stikih. Posebno oblikovani in lakirani nohti pa dajejo osebnostni pečat. Privoščimo si redno nego, da bodo vaše roke vedno lepega in urejenega videza. Z manikiro poskrbimo, vam nahranimo in navlažimo kožo in ji povrnemo elastičnost. Nohtom namenimo še posebno pozornost, jih oblikujemo in nalakiramo glede na vaše želje za popolni videz. Za vrhunec tretmaja vam nudimo tudi permanentno lakiranje. Privoščite si pilling in nego rok s posebnimi hranljivimi olji. Še posebej v zimskih dnevih, ko so roke izpostavljene zunanjim vplivom.

Permanentno lakiranje z Gelpolish Magnetic

Permanentno lakiranje poskrbi za naraven videz vaših nohtov. Lak se nanaša na vaše nohte. Prednost permanentnega lakiranja je, da je izredno gladke teksture, ponuja dolgo obstojnost in pestro barvno lestvico, kjer lahko izbirate med sijajno ali mat teksturo. Poleg tega permanentni lak odlično prekrije in zakrije vse pomanjkljivosti naravnega nohta. Zaščiti ga pred zunanjimi vplivi in še vedno daje naraven videz. Ta postopek lakiranja zagotavlja daljšo obstojnost. Ker se lak izredno hitro suši, lahko takoj začnemo z našimi opravili, brez da bi se lak odluščil.