Masaže - Hiša Lepote New You

MASAŽE

Masaža je naravno zdravilo za vaše telo in vaš um. Pozitivnih učinkov masaž so se zavedali že v rimskem času, danes pa je tudi dokazano, da masaže pripomorejo k zmanjšanju srčnega utripa, znižuje krvni tlak, spodbuja izločanje endorfinov, povečuje prožnost vaše kože ter sprošča vaše telo in vaš um. Masaže so tudi odlične pri okrevanju po poškodbah ali boleznih, saj povečujejo mišično moč in spodbudijo šibke in neaktivne mišice. Predvsem je primerna kot dopolnilo k rehabilitaciji, kadar ste bili zaradi bolezni ali poškodbe dalj časa fizično neaktivni. Ponujamo različno namenske masaže, kjer lahko izberete sebi najljubšo oz. za vas najprimernejšo.

Vse masažne sobe so opremljene s tuš kabino, tako imate možnost, da se pred ali/in po masaži stuširate.

KLASIČNA MASAŽA

Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi prijemi. Masažo izvajamo na posameznih predelih ali masiramo celo telo , izbirate lahko med 30, 60 ali 90 minutno. Za masažo uporabljamo dišeča masažna olja in jo izvajamo v sproščenem ambijentu.

MASAŽAZ VROČIMI KAMNI

Za masažo uporabljamo naravno zglajene kamne vulkanskega izvora, ki jih v posebni komori segrejemo na 50°C.  Masaža traja 75 minut in je sestavljena iz polaganja kamnov po meridianih ter masiranja z njimi.

Uporaba vročih kamnov pripomore k boljši cirkulaciji  in hitrejšemu izločanju toksinov iz telesa. Še posebaj je primerna za hladne dni.

ANTICELULITNAMASAŽA

Je masaža kjer se osredotočimo na problematične predele telesa. Terapijo izvajamo z intenzivnejšimi prijemi  in anticelulitnim oljem, ki stimulirajo podkožje, pospešijo prekrvavitev ter izboljšajo videz pomarančne kože. Masažo izvajamo 30 minut.

REFLEKSNO - CONSKAMASAŽA STOPAL

Je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljamo različne tehnike in pritiske na točno določene točke stopal. S stimulacijo teh predelov sproščamo napetost,  bolečino ali druge težave v dolečeni coni.  Masaža traja 40 minut.

ŽELIM BREZPLAČNI NASVET

NAROČI SE

Instagram utrinkiSledite nam