Anti celulit

Kako do rezultatov z LPG?

admin /

Najboljše rezultate boste dosegli v kombinaciji tretmaja LPG Endermologije in vadbe na LPG Huber Motion Lab napravi.
Zakaj?
Metoda LPG Endemologije vzpodbuja vaše celice, da se aktivirajo v novo vezivno tkivo, ki se skozi tekočino izloči skozi vaše telo. Vadba na LPG Huber Motion Lab je odlična rekreacija in stimulacija, da se čimveč „odvečne“ tekočine izloči iz vašega telesa. Med odvečne tekočine sodi celulit, toksini, maščobne obloge zato bo vaš rezultat odprava celulita, odvečne maščobe in s tem zmanjšanje obsega telesa.

1. Korak Individualni pregled in svetovanje

Posvet z usposobljenim terapevtom za analizo vašega stanja in določitev vaših želja, ciljev. Na podlagi tega se pripravi vam prilagojen program.

2. Korak Predstavitev postopka in priprava na program

Terapevt vam bo predstavil način delovanja in uporabe programa LPG. Pred postopkom izvajanja, se oblečete v posebno LPG oblačilo in se nato udobno namestite na prijetno in mehko terapevtsko mizo. Med samim izvajanjem se lahko popolnoma sprostite in uživate v nežni masaži.

3. Korak Vadba na napravi LPG Huber Motion Lab

Po sproščeni LPG masaži, sledi 30 minut vadbe na posebni napravi, pri kateri se aktivira celotno telo in delujejo vse mišice. Vadba temelji na iskanju centra stabilnosti in stabilizaciji celotnega telesa.

4. Korak Spremljanje rezultatov

Med in po poteku LPG programov vas čas spremljamo in merimo dosežene rezultate. Ko opravite terapijo programov za doseg rezultatov, vam za vzdrževanje doseženih rezultatov priporočamo obisk terapij in vadbe LPG vsaj 1x mesečno.